Liten ursäkt

Anledningen till att ingenting från söndgagens möte inte dykt upp är för att mötet inte riktigt blev av. Vi träffades, men prioreterade annat.
   Hoppas alla har överseende!

Kommer snart med med mer information om vad vi gör och vad vi ska göra, men nu är det lite osäkert på den fronten. Vi har fortfarande inte fått svar från Pipeline angåeende galan och tills dess kan vi inte kontakta band eller ansöka om stipendium/bidrag.
Hannah


Känns tråkigt att döpa alla mötesinlägg till "möte"

Det möte vi hade i Söndags var riktigt framgångsrikt. Jag hoppas vi kommer att hålla galan* och att den blir så lyckad som vi hoppas att den blir!
   Nu på Söndag (om alla kan) kommer vi att ha en liten skrivarsuga - vi ska skriva "tiggarbrev" (vi vill samla in pengar till lokalgruppen så att vi har råd att hålla galan och även kunna starta en kassa så vi i framtiden kan ha fler events) och svar på en insändare som publicerades i vår lokaltidning för ett par veckor sedan. Insändaren ska vi skriva mest som ett sätt att få folk att uppmärksamma vår lokalgrupp och vi har som mål att få fem stycken publicerade innan året är slut. Tror jag det var.

En del material kommer vi publicera på bloggen, hoppas ni gillar det!

*Vi har frågat om tillstånd att hålla en gala för UMR på Pipeline, för att få folk att se att vi finns, men mestadels som en del i kampanjen "Rösta Demokratiskt", vilket är precis vad det låter som - en uppmaning till att rösta demokratiskt! Det är ju trots allt val den nittonde September i år.

UMR SUNDSVALL
Hannah


Möte

Tänkte att jag kunde informera lokalgruppen om att det är möte på söndag 18/04-2010 kl 14:00 ^^
Mötet är hos vår ordförande Maria Källström, det vore väldigt bra om lokalgruppens medlemmar kunde komma eftersom att vi kommer planera inför galan bl.a.

Vi kommer även diskutera mer frågor kring bloggen, insamlingen till kassan och lokala händelser.
Det gäller att vi är fokuserade på mötet för att vi ska kunna utnyttja tiden på bästa möjliga sätt.
Till mötet så är det bra om ni kommer med idéer till det vi ska ta upp på mötet.

Vi ses där! UMR SUNDSVALLRSS 2.0